Saturday, February 12, 2011

Selamat Datang


Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada tuan/puan yang sudi meluangkan masa untuk singgah melihat laman blog kami.
   Jutaan terima kasih juga kepada semua pelanggan setia kami yang sentiasa memberi sokongan dan mempercayai kami sebagai penaung sebuah restoran yang saban hari semakin ramai pengujung .
   Dengan wujudnya laman blog ini dapatlah kita sama-sama berkongsi sebarang komen dan pendapat dari setiap lapisan pengunjung yang hadir ke salah satu rangkaian Restoran Yati Ayam Percik yang sudah mencecah tiga(3) jajahan utama kami iaitu Kota Bharu Kelantan, Bandar Baru Bangi dan Prima Saujana Kajang.
     
Terima Kasih
2 comments:

heder satilan

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

Unknown

Sekarang 1.40pm. Dah 1/2 jam saya tunggu makanan. Tak sampai2 juga. Ayam perciknya tiada. Tak siap lagi. Air hanya mineral dan asam jawa shj. Apa dah jadi???

Peluang Niaga

Kepada anda yang ingin menceburi bidang perniagaan secara Francais, Restoran Yati Ayam Percik membuka peluang khasnya kepada golongan Bumiputera seluruh Malaysia untuk menceburi bidang ini.
Sesiapa yang berminat boleh hubungi kami :

Alamat
Bandar Baru Bangi
21 Jalan Medan Pusat 2D ,

Persiaran Bangi
43650 Bandar Baru Bangi ,
Selangor Darul Ehsan
Tel: 03-89275636

Email

Daftar di bawah PNS

Mudah.Com

Slide Show

ContactMe

  © Template Recipes by Emporium Digital 2008

TOP